Kinderpartijtje

Hoe cool! Je eigen fotoshoot kinderfeestje!

 

Iedereen maakt tegenwoordig selfies, maar hoe leuk is het om als een echt fotomodel op de foto te gaan. In een professionele fotostudio, een visagist die de make up aanbrengt, genoeg glamour kleding om uit te zoeken, wat een feest! Niet alleen voor jou als jarige job, maar ook voor al je vriendinnen! En je krijgt een blijvende herinnering!

 

Als je een kinderfeestje fotoshoot boekt, wat kun je dan verwachten:

In Heemskerk heb ik fotostudio. Na een korte uitleg, wat lekkers te snoepen en te drinken mag de eerste, meestal de jarige job, in de make up stoel gaan zitten. Hoe stoer is dat mooie make up aangebracht door een visagiste?

Zodra de eerste uit de make up stoel komt gaat ze uitgebreid op de foto. Ik help je natuurlijk met poseren en je zult zien dat het je makkelijk afgaat! Ondertussen gaat de volgende in de make up stoel. Dat wisselen we af. Er is volop glitter & glamour kleding aanwezig waar jullie  uit mogen zoeken. Ze mogen natuurlijk ook in eigen kleding op de foto. Er wordt een serie foto’s gemaakt, 30 foto’s per meisje. Uiteraard gebruiken we ook de windmachine.

Omstebeurt in de make up en omstebeurt op de foto! Iedereen vermaakt zich prima!

 

De kosten zijn € 15,00 per deelneemster, inclusief make up, drinken, iets lekkers en 5 foto’s.

 

De foto’s worden in zwart/ wit geschoten, maar kan desgewenst natuurlijk ook in kleur. Op het einde van het feestje wordt er nog een groepsfoto gemaakt. De jarige job mag kiezen hoe de groepsfoto eruit komt te zien. Ze mag kiezen uit een album met voorbeeldfoto's.

Ongeveer een week na het feestje worden de foto’s naar het adres van de jarige job gestuurd.  Zij heeft dan nog de lol van het uitdelen! Elke deelnemer krijgt een eigen fotomapje. Daar zitten 4 portretfoto’s en een groepsfoto in. 5 in totaal. De foto’s zijn 10 x 15 cm.

 

Nabestellingen

Nabestellingen zijn natuurlijk mogelijk. Het is ook mogelijk om de hele serie digitaal te bestellen. Voor een groep bestaande uit 8 meisjes levert dat snel 240 digitale bestanden op! Leuk om de hele serie thuis met de meiden nog eens na te kijken. De bestanden zijn in hoge resolutie en geschikt voor nabestellingen en uitvergrotingen. Ook leuk om te gebruiken voor social media. Voor de digitale bestanden zijn de kosten eenmalig € 25,00.

  

Duur

Voor 4/5 meisjes duurt het feestje ongeveer 1 uur. Voor 8 meisjes zijn we ongeveer 1,5 uur bezig.

 

Aantal deelnemers

Minimaal 5 deelnemers, geen maximum

 

Reserveren

Reserveren van te voren is noodzakelijk. De partijtjes kunnen op elke dag van de week gegeven worden, behalve op zondag. In overleg is het ook mogelijk om het partijtje te houden als de kinderen vrij zijn ivm een studiedag.

 

Het is mijn doel om van de fotoshoot echt een feestje te maken en de fotomodelletjes met een goed gevoel naar huis te sturen.

 

Ben jij ook een model in spé? Maak je ook de hele dag selfies van jezelf? Kom jij dan ook je partijtje hier vieren?